Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Underholdning til firmafest

Firmafest Underholdning

Firmafester er en festlig lejlighed. Nogle gange kan det dog være svært at finde den rigtige ide til firmafesten, som vil være både underholdende og anderledes.

Arranger næste firmafest med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie og oplev et musikalsk og underholdende firmaevent, som vil give de ansatte en autentisk, enestående og uforglemmelig oplevelse.

"Du var en af festens højdepunkter, dit sækkepibe indslag gav bare atmosfæren et superkick med din dejlig humor og dit charmerende smil og ikke mindst din pragtfulde originale sækkepibemusik, den fest vil gæsterne sent glemme og det var jo også meningen. Tusinde tak, and see you later another time."
From your new freind of your collection

 Carsten Lykke Sørensen
 
 
 
Glen har siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996 underholdt og begejstret publikum til både firmafester, foreninger og privatfester med sit show, som er både underholdende og originalt.  Hvem forventer at en skotte bevæbnet med sækkepibe og iklædt i kilt og fuld galla uniform kommer marcherende ind til firmafesten med et brag? Glen giver en helt enestående og autentisk oplevelse af sækkepiben, som normalt kun kan fås i Skotland. Glen spiller den perfekte blanding af de kendte klassikere, festlige og moderne sækkepibemelodier, som virkelig viser, hvad en sækkepibe kan.

Til firmafesten leveres underholdningen altid med fin skotsk musik og med den varme skotske humor og et glimt i øjet. Glen præsenterer sine numre med små anekdoter og fortællinger, som udfordrer lattermusklerne.  Hvis der er stemning for det, kan nogle af deltagerne komme op for at prøve, om de kan få en tone frem på sækkepiben. Det fører til sjove situationer og nogle gode billeder fra firmafesten.  Sæt liv i firmafesten med en skotsk sækkepibespiller.

 "Tak for dit besøg til Haslev Rotary Klub hvor vi fejrede Robert Burns Night. Det var en uforglemmelig oplevelse som fra alle der deltog, kun var rosende ord og en sand fryd".
Chr.Lorenzen

 

"På vegne af Serapion logen Veritas vil jeg gerne sige dig tusind tak for din meget smukke optræden til vores loges Stiftelsesfest d. 18/11-06. Du var absolut med til at gøre aftenen til en uforglemmelig oplevelse for de 72 festklædte deltagere. Meget flot og imponerende - med små morsomme indslag mellem de meget smukke sækkepibe musikstykker du spillede for os".
Endnu en gang tak.
med venlig hilsen
Steen Ørum

 
"Tusind tak for et flot og festligt indslag til vores Robert Burns Aften i Ingeniørforeningen i Aalborg. Gæsterne fik en flot modtagelse af dig og dine musikalske indslag i whiskysmagningen var med til at gøre aftenen meget stemningsfuld".
Mange hilsener
Annette
 
 

Tak for sidst. Vi havde engageret dig til Brandværnsfest hos Agerskov Frivillige Brandværn. Det var en stor succes, og vi taler meget om din optræden endnu.

mvh

Hans Kaarde grundesen
 

Om Glen.

Glen har spillet sækkepibe i både Skotland, Danmark og det øvrige udland i mange år. Selvom Glen er dansk gift og boende i Danmark, holder han stadigvæk fast i sine rødder i Skotland og i det skotske højland. Glen er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association Sækkepibeorkester, som er direkte tilknyttet regimentet og deler hovedkvarter med The 51st Highland Division baseret i Stirling Skotland. Glen er også medlem af Skotlands Clan Macpherson Association og deltager hvert år i klansamlingen i det skotske højland. Glen optræder stadigvæk til både solo- og bandarrangementer hvert år, når han er hjemme i Skotland.

Glen har spillet til næsten enhver arrangementstype, man kan forestille sig - f.eks. firmafest, privatfest, messer, markedsføringsevents, jubilæer, receptioner, begravelser, officielle anledninger mm.