Underholdning til fest sækkepibe

Underholdning til fest sækkepibe

 
sækkepibe, sækkepibespiller underholdningDen skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie har med sin sækkepibe og den varme skotske humor underholdt til fester og festlige lejligheder rundt om i Danmark siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996. (Læs mere om hvordan andre har oplevet Glens optræden her)
Glen Ross Gillespie står inde for at levere helt autentisk og enestående sækkepibe underholdning, som normalt kun kan opleves i Skotland. 

Skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie

 
 
  
 
 
 
 
 

Underholdning til fest sækkepibespiller

uunderholdning sækkepibespiller 
 
Ring 6018 0147 for et uforpligetende tilbud
 
 
 
" Tusind tak for den fasinerende, fantastiske, musikalske og morsomme underholdning. Alle Gæster var dybt fasineret af din fantastiske sækkepibemusik og din super morsomme underholdning. Dette vil der blive talt rigtig meget om og meget længe "

Underholdning sækkepibe

" Tusinde tak for fantastisk underholdning til min fars 70 års fødselsdag den 16. oktober 2010 i Durup hallen. Ung som gammel var dybt fascineret af din sækkepibemusik og morede sig kosteligt over dine historier, så dette indslag vil der blive talt om længe "
 

Underholdning fest

Sækkepibe underholdning
Iklædt i kilt og fuld skotsk regimentsuniform levere Glen et helt enestående originalt og sjovt sækkepibe underholdning, som er en blanding af velklingende sækkepibemusik, små morsomme anekdoter og Glens spontane humor. Hovedperson kan også selv prøve at få en tone frem i sækkepiben. Det giver sjove situationer og mange gode billeder. Glen forstår virkelig, hvordan man får banket stemningen i vejret, når han underholder til fest, og hans unikke og underholdende sækkepibe optræd leveres altid ledsaget med den varme skotske humor og et glimt i øjet. Søger du underholdende, uforglemmelig og autentisk underholdning er en aftale med Glen et garanteret hit.