Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

Med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie får du underholdning til brylluppet, som er både autentisk, enestående og festligt. Et bryllup er en magisk begivenhed, så et festindslag med en skotsk sækkepibespiller iklædt kilt og fuld skotsk gallauniform er bestemt en god ide som enten underholdning til bryllupsfesten eller ved selv kirken. 
Forsamlingen bliver positivt overrasket, når Glen kommer spillerende ind, og giver gæsterne og brudparret en musikalsk, underholdende og uforglemmelig oplevelse til bryllupsfesten.

Underholdning til bryllup er en ideelle gave

Det kan være svært finde en unik gave eller overraskelse, som brudparret en ikke vil glemme. Et festindslag med Glen Ross Gillespie som underholdning til brylluppet vil efterlader brudparret med en minde for livet, og en oplevelse, som gæsterne og brudparret normalt kun ville få i Skotland.

"Mange millioner tak for den fantastiske præstation, som du leverede i Tommerup forsamlingshus til vores bryllup d.3 juni . Det kom som en totalt uventet og meget glædelig overraskelse for mig, og ikke mindst flere af gæsterne, som har store minder fra rejser til Skotland.  Du har med din skotske accent og charme givet mig og flere af vores gæster et minde for livet. Det skal du have stor tak for. Min familie og jeg skal nok sørge for, at du kommer lidt oftere til Fyn".

Kærlig Hilsen
Tina og Michael, Brylle

. Glens show som underholdning til bryllup

Glens blanding af velklingende sækkepibemusik blandet med små sjove anekdoter og korte fortællinger leveres altid med varm skotske humor. Det giver brudparret/gæsterne en enestående og underholdende oplevelse, som er perfekt egnet som underholdning til brylluppet.
  
"Til vores bryllupsfest havde jeg i al hemmelighed booket dig som gave til John. Og sikken en overraskelse for både gæster og ikke mindst John. Der blev fældet tårer, hujet og jublet...det var i det hele taget ret så overvældende.Og du er bare hammergo´ du forstår virkelig at få banket en stemning i vejret, og så er du jo både sjov, sød og charmerende.

Flere af gæsterne spurgte hvor jeg dog havde fundet dig henne? For de kendte også nogen der snart skulle have  fest.. (så du får sikkert nok at se til i fremtiden
Tusinde tak for at have givet os et smukt og festligt evigt minde".

De bedste hilsner
Fra John og Gitte i Odense


Underholdning til bryllup- festindslagets indehold.

Glen, der er fra Glasgow i Skotland, har underholdt og begejstret publikum rundt omkring i Danmark, siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996.

Når Glen er booket som underholdning til brylluppet, leverer han altid den højeste standard af sækkepibespil og påklædning, som normalt kun opleves i Skotland. Glen spiller den perfekte blanding af klassiske og moderne sækkepibemelodier. Dette kombineret med den varme skotske humor og Glens lune personlighed er et hit som bryllupsunderholdning.

Glen er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association Pipeband, som er direkte tilknyttet militærregimentet og spiller sammen med bandet, når han er hjemme i Skotland. Han er aktiv studerende ved Glasgows College of Piping og er også aktivt medlem af Skotlands Clan Macpherson Association og Skotlands Piobaireachd society (klassisk sækkepibemusik).

"Denne hilsen til dig,og mange tak for musikken d. 24.7. Først nu er brudeparret  kommet sig efter dagen, og indtrykkende har lagt sig lidt. Men når de så ser billederne , bliver de meget rørt. Det blev vendens bedste bryllup, nøjagtigt som de havde ønsket sig dagen".
Mvh. Hanne 

Underholdning til bryllup, improvisation, spontanitet, musik og små morsomme anekdoter

Underholdningen til brylluppet skal være nærværende og rettet mod brudparret. Det klarer Glen med glans, med sin optræden, der er en afslappet blanding af musik, små sjove anekdoter, improvisation og spontanitet. Glen benytter meget improvisation, når han underholder til bryllup, hvilket gør oplevelsen mere nærværende for alle.

Glen har med sine mange års erfaring som entertainer og sækkepibespiller leveret underholdning til bryllupper i både Skotland, Danmark og det øvrige udland. Glen har ikke kun underholdt til bryllupsfester, men har også spillet til bryllupper både inden for og uden for kirken og også uden for spisestedet som velkomst, når gæsterne ankommer til bryllupsfesten.

"Tusind tak for at du kom så hurtigt som du gjorder i lørsdags den.12/6-2010 til Lars og mit bryllup. Du var aftens højdepunkt, alle synes, at du var morsom og at du spillede rigtigt godt. Lars var rigtigt glad for sin gave og snakker stadigvæk om din sækkepibe...
Endnu engang mange tak "

Kærlig Hilsen Charlotte Jønson

 

 Underholdning til bryllup- et autentisk, sjovt, personligt og anerledes festindslag

Glen gennemgår altid de små vigtige detaljer med giveren for at sørge for, at indslaget kan gøres så personligt som muligt for brudparret. Brudparret kan også komme op (hvis de er med på den) og prøve at se, om de kan få en tone frem på sækkepiben. Det giver normalt nogle sjove situationer, og det giver også anledning til nogle sjove billeder. Med et festindslag med Glen får både brudparret og gæsterne en autentisk, sjov, anderledes og personlig underholdning til brylluppet som vil give alle til stede en uforglemmelig oplevelse.

Hjertelig tak til dig for din medvirken ved Brylluppet lørdag d. 6-9-08 i Langesø skovkapel(Fyn).Jeg skal hilse fra gæster og Brudepar og sige at det var en utrolig stor og varm oplevelse at hører dig spille sækkepibe,så endnu en gang en stor tak til dig.

              Med venlig Hilen
              Børge Eggertsen
              Tinglev

Sækkepibespiller udenfor kirken.

Om det er indenfor eller udenfor kirken, i haven eller i parken Kan den romantiske og ceremonielle lyd af sækkepiben give et helt speciel præg enten som underholdning til brylluppet eller ved kirken.

En skotsk sækkepibespiller som underholdning til bryllup iklædt kilt og fuld skotskgalla uniform giver en opløftende tilstedeværelse og efterlader alle med et minde for livet.

I århundreder har sækkepiben i Skotland bebudet ankomsten af brudparret ved kirken eller forkyndt til alle, at de nygifte er på vej ud af kirken og at festen skal begynde.

Lyden af sækkepiben blandet med lyden af kirkeklokkerne giver en helt unik og mindeværdig stemning, som vil give både brudparret og gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Den skotske sækkepibes populariteten er vokset voldsomt i de sidste århundreder pga. skotsk udvandring, film, radio, og turisme. Man behøver ikke længere at have skotske rødder for at nyde sækkepiben på den særlige dag.