Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Underholdning privatfest

Mangler du et enestående indslag til privatfest?

Er du lidt i tvivl om, hvor du kan finde en entertainer til din privatfest, der med sit show kan give dine gæster en helt autentisk, enestående og uforglemmelig oplevelse?  Så er Skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie med sin unikke blanding af sækkepibemusik, små anekdoter og sjov et virkeligt godt valg.

Siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996 har Glen med sin sækkepibe Iklædt kilt og fuld ceremoniel skotsk galla uniform underholdt til privatfest og begejstrede publikummer rundt hele Danmark med sit enestående show.

 
 

Med sin varme skotske humor og originalitet giver Glen din privatfest en ”super kick” med sin autentiske blanding af skotsk sækkepibemusik, små sjov anekdoter og fortællinger fra Skotland, som leveres med et glimt i øjet og Glens lun personlighed. Et indslag med en skotsk sækkepibespiller til din privatfest vil sæt liv i festen for resten af aftenen.

 

Tusinde tak for fantastisk underholdning til min fars 70 års fødselsdag den 16. oktober 2010 i Durup hallen. Ung som gammel var dybt fascineret af din sækkepibemusik og morede sig kosteligt over dine historier, så dette indslag vil der blive talt om længe”.

Tove M. familie

 

..................................................................

 
 "Gæster var dybt fascineret af din fantastiske sækkepibemusik og din super morsomme underholdning.

Dette vil der blive talt rigtig meget om og meget længe.

Hvis nogen står og mangler underholdning til en fest, kan Glen's show anbefales med masser af stjerner og plusser. I vil ikke fortryde, hvis I vælger ham".

Helle og Mikael Jensen Vejle

 

 Underholdning til privatfest.

Glen har mange års erfaring i underholdningsbranchen både som sækkepibespiller og entertainer. Gæsterne får en helt autentisk og uforglemmelig oplevelse med Glens enestående blanding af sækkepibemusik og festlig humor. Autentisk idet Glen altid optræder klædt i kilt og fuld ceremoniel skotsk galla uniform, som giver gæsterne en uforglemmelig autentisk musikalsk oplevelse,som normalt kun kan opleves i Skotland. Festlig humor idet Glen altid præsenterer sine melodier med små sjov anekdoter og fortællinger som leveres med den varme skotske humor og Glens lun personlighed.

 

Musikken

Glen holder stadigvæk nær forbindelse med sine skotske rødder og er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester, som er direkte tilknyttet militæret.

Glen har optrådt både i Skotland, Danmark og det øvrige udland og spiller hvert år i Skotland til både solo og bandarrangementer, når han er på hjemrejse.

Til privatfest spiller Glen en skøn blanding af de skotske klassiker, moderne og festlige melodier. Glen virkelig giver publikummet en oplevelse af, hvad en sækkepibe endelig kan og gør privatfesten til en sikkert succes.   

 

 

Vi siger tusind tak for at du gjorde min fødselsdag så super god. Alle vores gæster var meget overrasket at sækkepibemusik kunne lyde så godt. Og alle de små vitser du kom med var super gode.

Mange af vores gæster har aldrig forstillet, at denne form for underholdning kunne være sækkepibe og samtidig med at du fortalte om Skotland. Det var derfor at flaget var hængt op. Og den lune måde du kom med det på. Det bliver ikke sidste gang jeg sender bud efter dig”.

Karin Madsen Århus

 Gaven

Står du og mangler et indslag til privatfest, som vil give dine gæster, familie og venner en helt autentisk og enestående oplevelse så er Glen Ross Gillespie et sikkert valg.

 

Personlig tilrettelagt underholdning til privatfest.

Glen tager altid en snak med giveren om festens midtpunkt for at få stikord, som vil blive brugt under showet til at gøre showet mere personligt for vedkommende. Skulle det ønskes vil Glen også være med til at deltage i eller hjælpe med at  planlægge en personlige opvisning, som familien eller venner gerne vil udføre. Vigtigste for Glen er, at både giveren, gæsterne og vedkommende får en minde for livet.