Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Underholdning Fødselsdag

Underholdning til fødselsdag skal være noget helt specielt og mindeværdigt både for fødselar og gæster. Glen Ross Gillespie, den skotsk sækkepibespiller fra Glasgow, har siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996 underholdt til fødselsdage rundt omkring i hele Danmark.

 

Underholdning fødselsdag

 
 
Glen har vakt begejstring hos publikum ikke kun pga. sit sækkespil og sin  
autentiske og enestående underholdning, men også pga. hans lune personlighed og varme skotske humor. Et indslag med Glen er en enestående blanding af fint sækkepibespil, små morsomme historier, sjov og sang leveret med et glimt i øjet og den varme skotsk humor. Glen optræder altid med kilt og fuld skotsk gallauniform, hvilket giver både fødselar og gæster en uforglemmelig autentisk, sjov og underholdende oplevelse,som normalt kun opleves i Skotland.
 
 "Du var bare en super oplevelse. Alle vores gæster var helt vilde med dig og vi kan kun sige at vi har så mange positive komplimenter til dig. Dit show var kanon og Mikael blev bare så glad. Du er bare for sej, skulle jeg sige ".

Helle og Mikael i Vejle
 
 
Underholdning fødselsdag- En festlig stemningen

Hvis man ønsker en helt autentisk enestående, festlig og morsom underholdning til fødselsdag kan Glens optræden varmt anbefales. Glens optræden er altid meget afslappet og spontan, og han giver stemningen et løft gennem sin lune personlighed, varme humor og sit professionelle sækkepibespil Såvel fødselar som gæster, både unge og ældre er altid meget begejstrede for oplevelsen.
Fødselaren kan også komme op (hvis de er med på den) og prøve at se, om de kan få en tone frem på sækkepiben. Det giver normalt nogle sjove situationer, og det giver også anledning til nogle sjove billeder.
 
 
”Hej Glen, tusinde tak for fantastisk underholdning til min fars 70 års fødselsdag den 16. oktober 2010 i Durup hallen. Ung som gammel var dybt fascineret af din sækkepibemusik og morede sig kosteligt over dine historier, så dette indslag vil der blive talt om længe”!

Tove M Familie Durup

 
 
Underholdning fødselsdag- Lidt om Glen
 
 
Som skotsk sækkepibespiller har Glen spillet i Skotland, Danmark og det øvrige
udland til næsten ethvert tænkeligt arrangementstype. Underholdning til fødselsdage er kun et af de mange forskellige slags arrangementyper, at Glen optræder til.
Her i Danmark optræder Glen ofte til privatfester som f.eks. fødselsdage, bryllupper, firmafester og jubilæum, men han spiller også ved mere officielle anledninger f. eks mindehøjtideligheder, begravelse, markedsføringsevents mm.
Glen spiller også hvert år i Skotland, når han er hjem på ferie, da han er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester, som er direkte tilknyttet militærregimentet, han er også aktiv medlem af Glasgows College of Piping og Skotlands Clan Macpherson Association.
 
 
 "Tusind tak for din fantastiske optræden i lørdags ved min mands 60 års fødselsdagsfest.
Det blev virkelig aftenens højdepunkt, og såvel fødselaren som alle vore gæster var vildt begejstrede, og din flotte uniform, din sækkepibemusik og dit "show" i det hele taget var lige præcis sådan som jeg havde håbet på det ville være, da jeg aftalte, du skulle komme som en overraskelse til min mand - og en overraskelse blev det - for alle!
Igen: tusind tak, vi har fået mange begejstrede reaktioner på din optræden fra vores gæster".
Mange hilsener fra Inger og Jens-Erik Nielsen, Stevns
 
  
Underholdning fødselsdag- Personligt element
 
 
Synet af en skotte iklædt i kilt og fuld skotsk gallauniform er et overraskende og imponerende syn, men Glen glemmer aldrig, at det er fødselaren og gæsterne, der er i centrum, når han underholder til fødselsdag. Det er med det i tankerne, at Glen altid sørger for, at hans optræden er rettet mod fødselaren. Glen gennemgår arrangementets detaljer med kunden og bruger sin erfaring til at kommer med forslag for at sikre, at indslaget bliver som giveren forestiller sig, og fødselaren får et minde for livet. Med Glen som underholdning til fødselsdag er man garanteret et festligindslag, som sætter gang i festen. 
 
 
Referencer/Gæstebog
Uanset hvad du ønsker, er du altid mere end velkommen til at kontakte Glen for en uforpligtende snak om de muligheder, han kan tilbyde vedrørende underholdning til fødselsdag. Læs evt. hans gæstebog og se, hvordan andre har oplevet hans underholdning.