Underholdning fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

Underholdning fødselsdag, fødselsdag underholdning, fødselsdagfest
Underholdning til fødselsdag skal være noget helt specielt og mindeværdigt både for fødselar og gæster. Glen Ross Gillespie, den skotsk sækkepibespiller fra Glasgow, har siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996 underholdt til fødselsdage rundt omkring i hele Danmark.

Underholdning

Underholdning kontakt

 

Ring 6018 0147

for et uforpligetende tilbud

 E-mail: glengillie@forum.dk
 
 

Underholdning- Om glen

 UUnderholdning fødselsdag, fødselsdagfest underholdning, underholdningDen skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie har spillet i Skotland, Danmark og det øvrige Udland til næsten ethvert tænkelig arrangementstype. Glen dyrker stadigvæk sine skotske rødder og spiller også hvert år i Skotland. Glen er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester, som er direkte tilknyttet militærregimentet, han er også aktiv medlem af Glasgows College of Piping og Skotlands Clan Macpherson Association.
 

Fødselsdag- Glens optræden

Underholdning fødselsdag, fødselsdagfest underholdning, underholdningGlen har vakt begejstring hos publikum ikke kun pga. sit underholdende og festlig sækkespil, men også pga. hans lune personlighed og varme skotske humor. Et indslag til fødselsdagsfest med Glen, som underholdning er en enestående og underholdende blanding af velklyngende sækkepibespil, små morsomme anekdoter/fortællinger, som altid  leveres med den varme skotske humor og et glimt i øjet. Fødselaren kan også komme op (hvis de er med på den) og prøve at se, om de kan få en tone frem på sækkepiben. Det giver normalt nogle sjove situationer, og det giver også anledning til nogle sjove billeder. For en autentisk og underholdende oplevelse til fødselsdagsfest er Glen en garanteret hit.
"Jeg vil bare lige sige dig en kæmpe stor tak for et fantastisk godt indslag i søndags til min far fødselsdag. Det var bare super godt, med dejlig musik som vi alle nød, med fortælling/forklaring omkring den skotske musik og ikke mindst en vældig skøn humor. Min far blev meget meget overrasket, og han nød dit indslag utrolig meget, ligesom alle gæsterne gjorde".
Gitte nielsen Odense