Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Underholdning fest

Mangler du underholdning til en fest, firmafest, privatfest, bryllupsfest? Mangler du inspiration til underholdning og gerne vil give et helt autentisk underholdende og enestående festindslag?

 

Underholdning til fest.

Glen Ross Gillespie den skotsk sækkepibespiller fra Glasgow har siden sin ankomst til Danmark i 1996 underholdt til forskellige slags fest rundt omkring Danmarkog og har vakt begejstring med sin enestående blanding af sækkepibespil, lun personlighed og varm skotsk humor.
 
 
 
  Vi vil gerne takke dig for en utrolig festlig og skøn show du lavede til vort sølvbryllup på Lunde Kro , en oplevelse vi aldrig vil glemme, og en overraskelse vore børn og svigerbørn stod for Vi elsker din musik og humor, og vil håbe vi ses igen engang :)
”Bedste hilsener Mette og Teddie
 

 

 Underholdningen til fest.

En skotsk Sækkepibespiller iklædt i kilt og fuld skotsk galla uniform er en flot syn og en fantastisk original og anerledes form for underholdning til fest.

Glens velklyngende sækkepibespil, som underholdning til fest, hvor han spiller en blanding af traditionelle, moderne og klassiske melodier blandet med sine små anekdoter og fortællinger, og det hele leveret med den varme skotske humor giver publikummet en helt autentisk og uforglemmelig oplevelse og virkelig løfter stemningen ved en festlig lejlighed.  

1000 tak for en uforglemmelig aften ved vort sølvbryllup. Det var et fantastisk show du leverede og alle gæster var vildt begejstrede, specielt den gode humor gjorde det hele perfekt, tak for det. 

Lene og Frode Jensen.

 
 

 

 Underholdning til fest Booking.

Hvis du står og mangler  underholding til fest , kan jeg tilbyde dig førsteklasses festunderholdning, hvor vi skal selvfølgelig tage en snak om, hvordan og hvorledes det skal foregå, hvilke typer gæster der er tale om og vigtigste, hvordan vi kan gør det så personligt som muligt for at modtageren er centrum og får en enestående og uforglemmelig oplevelse.
 
Underholdning til fest Målgruppen
 
Glens underholdning til forskellige slags fest henvender sig til alle aldersgrupper, da Glen underholder til bl. a. privatfester som bryllupper, firmafester, fødselsdagsfester, sommerfester og byfester mm. 
 
Underholdning til fest Referancer/Gæstebog
 
Uanset hvilken type festarrangement type, der er tale  er du altid mere end velkommen til at ringe til Glen for en uforpligtende snak om de mange muligheder og kombinationer du har omkring underholdning til fest.
Tag en tur rundt i hjemmesiden og læs i gæstebogen for endnu flere meninger om hvordan andre har oplevet Glens underholdning eller Kig i billedgalleriet for at se de mange arrangementstyper, at Glen spiller til.