Skots sækkepibespiller Jylland

 
Skotsk sækkepibespiller Glen Ross GillespieStår du og mangler en sækkepibespiller eller en god underholdning i Jylland, så er du kommet til det rigtige sted. Den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie, har siden sin ankomst til Danmark i 1996 underholdt såvel i Jylland som i resten af landet.
 

Sækkepibespiller Kontakt

 
Ring 6018 0147
for et uforpligetende tilbud
 
 

Skotsk sækkepibespiller

 
sækkepibespiller, sækkepibeI løbet af et underholdende indslag får deltagerne en autentisk oplevelse og enestående oplevelse af sækkepibespil, skotsk kultur, sang, sjov og små anekdoter tilpasset aftenens anledning. Som medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Associations sækkepibeorkester optræder Glen altid iklædt kilt og fuld skotsk galla uniform.

Sækkepibespiller Jylland

 
Sækkepibespiller JyllandIklædt uniform spiller Glen en blanding af traditionelle, klassiske og moderne sækkepibemelodier, som giver deltagerne en oplevelse af det ægte Skotland, og sækkepibens særlige egenskaber. Man kan også prøve at få en tone frem på sækkepiben, hvilket fører til nogle sjove situationer og giver nogle fine billeder.

Sækkepibe Jylland

sækkepibespiller
Glens velklingende sækkepibespil blandet med hans lune personlighed, den varme skotske humor og leveret med små anekdoter og historier skaber en helt enestående og mindeværdig oplevelse, som er med til at løfte stemningen og give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, som ellers kun fås i Skotland.
 
 
 
Ring 6018 0147 for et uforpligtende tilbud
eller e-mail glengillie@forum.dk