Galleri / Sækkepibearrangementer / Skotsk sækkepibemusik
sækkepibemusik skotsk sækkepibe

Sækkepibemusik Kontakt

Ring 6018 0147 for et
uforpligetende tilbud
 
 
 
"Du var – med den flotte sækkepibemusik og din fortælling og en smittende humor – med til at give os alle en spektakulær og unik oplevelse som vi aldrig glemmer. Det var godt gjort! "
De bedste hilsner Poul Sjøgren

Skotsk sækkepibemusik

sækkepibe, skotsk sækkepibemusikHolder du af skotsk sækkepibemusik eller har du brug for en skotsk sækkepibespiller eller underholdning til en særlig begivenhed, er den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie et super godt valg. Iklædt kilt og fuld skotsk gallauniform medbringer skotten Glen en autentisk og enestående blanding af den varme skotske humor, små sjove anekdoter og festlig sækkepibemusik til din særlige anledning.
 
Ring på 60180147 for et
uforpligtende tilbud

Sækkepibemusik

Glen spiller en blanding af velkendte, festlige og moderne sækkepibemelodier i en række forskellige stilarter, hvilket virkelig giver publikum en autentisk og spændende oplevelse af skotsk sækkepibemusik. Er der tale om en officiel anledning kan Glen med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller og sit kendskab til den skotske sækkepibemusik med sikkerhed bidrage til at skabe en særlig stemning.
 

Skotsk sækkepibemusik, Glen Ross Gillespie

 
sækkepibemusik, skotsk sækkepibemusikSkotsk sækkepibemusik er en fantastisk sjov og original måde at give stemningen et ekstra løft ved en særlig lejlighed. Hvad enten sækkepiben skal anvendes til en uformel fest eller en mere officiel anledning, kan Glen med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller og sit kendskab til den skotske sækkepibemusik med sikkerhed tilføje noget specielt til alle slags arrangementer.