Sækkepibespiller Glen Ross Gillespie

sækkepibespiller sækkepibespil
En skotsk sækkepibespiller er en fantastisk sjov og original måde at give stemningen et ekstra løft ved en særlig lejlighed. For en autentisk og enestående oplevelse af sækkepiben kan et indslag med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie varmt anbefales.

En skotsk sækkepibespiller til enhver lejlighed.

 
 

Sækkepibespiller kontakt

 
Ring 6018 0147 for
et uforpligetende tilbud
 
 
 
 
 
"Du var – med den flotte sækkepibemusik og din fortælling og en smittende humor – med til at give os alle en spektakulær og unik oplevelse som vi aldrig glemmer. Det var godt gjort!
De bedste hilsner Poul Sjøgren

Skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie

saekkepibespill sækkepiber
 
Mangler du en sækkepibespiller eller underholdning til en særlig begivenhed er den skotske Sækkepibespiller Glen Ross Gillespie et virkeligt godt valg. Iklædt kilt og fuld skotsk gallauniform medbringer skotten en autentisk og enestående blanding af den varme skotske humor, små sjove anekdoter og festlige sækkepibemelodier til din særlige anledning. Er der tale om en officiel anledning kan Glen med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller med sikkerhed tilføje en særlig stemning.
 
Saekkepibespiller Glen Ross Gillespie
 

Skotsk sækkepibespiller

 
sækkepibespiller, skotsk sækkepibespiller En skotsk sækkepibespiller er en fantastisk sjov og original måde at give stemningen et ekstra løft ved en særlig lejlighed. For en autentisk og enestående oplevelse af sækkepiben kan et indslag med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie varmt anbefales.
 
Hvad enten sækkepiben skal anvendes til en uformel fest eller en mere officiel anledning kan Glen med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller både i Skotland, Danmark og i det øvrige udland med sikkerhed tilføje noget specielt til alle slags arrangementer.
 
 
 
sækkepibespil sækkepibespiller