Galleri / Sækkepibespiller lidt om mig
 

Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibespiller lidt om mig

sækkepibe, sækkepibespillerDen skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie kom først til Jylland Danmark fra Skotland i 1996 og siden har optrådt rundt omkring Danmark som solo sækkepibespiller siden.

I Danmark som i Skotland og det øvrige udland har Glen spillet sækkepibe til næsten alt, hvad man kan forestille sig f.eks. privatefesterfødselsdage, bryllupper, fest, begravelser, receptioner, officielle begivenheder, firmafester, bryllupfestlige lejligheder, og meget mere ved siden af.
 
 
 
 
 
Siden sin ankomst i Danmark har Glen også spillet med i et af Skandinaviens bedste sækkepibe orkestre . Han har både optrådt både solo og sammen med orkestrer til mange af de anerkendte nationale og internationale sækkepibe konkurrencer f.eks. "The Copenhagen Winter Competition", det danske og det skandinaviske mesterskab samt det europæiske mesterskab, og er været flere gange præmier vinder.
Som sækkepibespiller deltager Glen stadigvæk i arrangementer i Skotland, og er stolt over at have været inviteret til at spille bl.a. på Borthwik Castle og Abbotsford House, som var hjemsted for en af Skotlands mest kendte forfattere, Sir Walter Scott. Glen er medlem af Skotlands Clan Macpherson association, og deltager stadigvæk i den årlige Clan samling i Badenoch i det skotske højland.
 
 

sækkepibe, sækkepibespiller, sækkepibemusikGlen er også medlem af Scotlands, "Argyll and Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester," som er direkt tilknyttet regimentet, og som deler hovedkvarteret med TA 51st Highland division i Stirling Skotland.  Med bandet får Glen mulighed for at optræde hvert år som gæst sækkepibespiller til nogle af de mest præstigiste og  historiske begivenheder   f.eks. Stirling Castle, Bannockburn, The Highland games, og The royal Braemar gathering. 

 

 

sækkepibe, sækkepibespiller, skotsk sækkepibespillerGlen er desuden  stadigvæk aktiv medlem af The College of Piping i Glasgow, en af Skotlands mest anderkendet sækkepibe institutioner. Her deltager han fortsat i forskellige sækkepibekurser med henblik på at udvikle sig og finde musikalsk inspiration. Han er også medlem af Skotlands Piobaireachd Society.  Piobaireachd (Ceol Mhor) kan bedste beskrives som klassisk musik inden for sækkepibemusikken, som er den meste traditionelle sækkepibemusik, som spilles på den store højlands sækkepibe.