Skotsk sækkepibespiller

Skotsk Sækkepibespiller Glen Ross Gillespie

sækkepibespiller Glen Ross GillespieIklædt fuld skotsk gallauniform medbringer den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie en fin blanding af den varme skotske humor, små sjove anekdoter og festlige sækkepibemelodier til din fest.
 

sækkepibespiller Kontakt

 
 Ring 6018 0147 for et uforpligtende tilbud
 
 

Skotsk sækkepibespiller-sækkepibemusik

Skotsk sækkepibespiller Bryllup
Den skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie har spillet i Skotland, Danmark og det øvrige Udland til næsten ethvert tænkelig arrangementstype. Glen dyrker stadigvæk sine skotske rødder og spiller også hvert år i Skotland. Glen er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester, som er direkte tilknyttet militærregimentet, han er også aktiv medlem af Glasgows College of Piping og Skotlands Clan Macpherson Association.

Skotsk sækkepibespiller

Sækkepibespiller GRG Edinburgh
Skotsk sækkepibemusik er en fantastisk sjov og original måde at give stemningen et ekstra løft ved en særlig lejlighed. Hvad enten sækkepiben skal anvendes til en uformel fest eller en mere officiel anledning, kan Glen med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller og sit kendskab til den skotske sækkepibemusik med sikkerhed tilføje noget specielt til alle slags arrangementer.
 
Ring på 6018 0147 eller
 

Sækkepibespiller

 
Hvad enten sækkepiben skal anvendes til en uformel fest eller en mere officiel anledning kan Glen med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller både i Skotland, Danmark og i det øvrige udland med sikkerhed tilføje noget specielt til alle slags arrangementer.