sækkepibe sækkepibespiller

Sækkepibespiller til festlige lejligheder

Sækkepibespiller
Hvad enten sækkepiben skal anvendes til en uformel fest eller en mere officiel  anledning kan den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie med sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller både i Skotland, Danmark og i det øvrige udland med sikkerhed tilføje noget specielt til alle slags festlige arrangementer.
 
 

Sækkepibemusik Kontakt

 
Ring 6018 0147 for et uforpligtende tilbud
 
 

Skotsk sækkepibespiller til fest

Skotsk sækkepibespiller
En skotsk sækkepibespiller en fantastisk sjov og original måde at give stemningen et ekstra løft ved en festlig lejlighed. Om du har brug for en sækkepibespiller til  en uformel fest eller en mere officiel anledning, kan Glen med sine mange års erfaring som  sækkepibespiller og sit kendskab til den skotske sækkepibemusik med sikkerhed tilføje noget specielt til alle slags festlige arrangementer.

Sækkepibespiller festligt indslag

 
Tlf. 60180147
 

Sækkepibespiller Glen Ross Gillespie spiller til både festlige og formelle arrangementer

 
Sækkepibespilleren Glen, Edinburgh SkotlandDen skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie har spillet i Skotland, Danmark og det øvrige Udland til næsten ethvert tænkelig arrangementstype. Glen dyrker stadigvæk sine skotske rødder og spiller også hvert år i Skotland. Glen er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester, som er direkte tilknyttet militærregimentet, han er også aktiv medlem af Glasgows College of Piping og Skotlands Clan Macpherson Society.