Sækkepibe firmafest

sækkepibe til firmafest

Skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie
 
Ring på 6018 0147 for
et uforpligtende tilbud
 
 
Klik her for kontakt formularen
 
"Ikke et øje var tørt da du med din flotte entre og suveræne humor førte selskabet igennem et fantastisk sækkepibe show , en mindeværdig og uforglemmelig oplevelse for alle"!.
Kirsten og Carsten Annesen
 

Sækkepibe kommentar

"Alle Gæster var dybt fasineret af din fantastiske sækkepibemusik og din super morsomme underholdning. Dette vil der blive talt rigtig meget om og meget længe".
Helle og Mikael Vejle
 
 
 "Ung som gammel var dybt fascineret af din sækkepibemusik og morede sig kosteligt over dine historier, så dette indslag vil der blive talt om længe"!
Tove M. familie Herning
 
 
"D et var et fantastisk show du leverede og alle gæster var vildt begejstrede,specielt den gode humor gjorde det hele perfekt,tak for det". :)
Lene og Frode Jensen.

Sækkepibespiller firmafest

Sækkepibe, sækkepibemusik til firmafest
 
Mangler du den helt rigtige underholdning til firmafest? Giv kollegerne en autentisk og enestående oplevelse af sækkepiben til firmafesten med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie. Glen har siden sin ankomst til Danmark fra Skotland i 1996 vakt begejstring rundt om Danmark til firmafest og lig. anledninger med hans autentisk og enestående blanding af velklyngende sækkepibemusik blandet med den varme skotske humor og Glens lyn personlighed.
 
Sækkepibe til firmafest intro
 
Som skotsk sækkepibespiller har Glen spillet til næsten hver arrangementstyper inkl. firmafest, at man kan forestille sig. Glen er skotsk sækkepibespiller og ikke stand up komiker, men det er hans varme humor, glimt i øjet og lyn personlighed, blandet med hans mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller i Skotland, Danmark og det øvrige udland, som har vakt begejstring hos danskerne til festlige anledninger. Glen virkelig forstår, hvordan man får banket en stemning på bordet til firmafest og kollegerne til firmafesten er altid garanteret en uforglemmelig oplevelse af sækkepiben, som normalt kun opleves i Skotland. Hvis du står og mangler en rigtig sjov, underholdende og anderledes underholdning til firmafest kan Glens optræd varmt anbefales.
 
 

Sækkepibemusik firmafest

Sækkepibemusik til firmafest – showet.
 
Som medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkestre, som er direkte tilknyttet regimentet, optræder Glen altid i Skotlands fineste påklædning iklædt i kilt og fuld skotsk galla uniform. Glen spiller en blanding af kendt, moderne og sækkepibe klassiker, som virkelig viser hvad en sækkepibe kan. Den skotske sækkepibe oplevelse leveres altid med den varme skotske humor, som er en blanding af små morsomme anekdoter og fortællinger, som er garanteret at få latter musklerne øvet. Glens planlægning til hver eneste arrangementstype er gennemgående, mens humoren normalt er helt spontant og en naturlig del af personligheden.
 
Sækkepibespiller firmafest.
 
Glen kom først til Danmark fra Skotland i 1996 og er danskgift. Selvom Glen er bosat i Danmark har han aldrig mistet forbindelse med sine skotske rødder. Glen deltager stadigvæk i sækkepibe arrangementer, når han er hjemme i Skotland. Glen har spillet til mange af de toppe arrangementer i Skotland både som solist og sammen nogle af verdens bedste skotske regiments sækkepibeorkestre. Glen er aktiv studerende hos Skotlands college of piping Glasgow, hvor han fortsat henter inspiration til videreudvikling som sækkepibespiller. Glen er også aktiv medlem af Skotlands Piobaireachd society (sækkepibe klassikmusik) og Skotlands Clan Macpherson Association.

Sækkepibe Firmafest

 
  
 
"Du var en af festens højdepunkter, dit sækkepibe indslag gav bare atmosfæren et superkick med din dejlig humor og dit charmerende smil og ikke mindst din pragtfulde originale sækkepibemusik, den fest vil gæsterne sent glemme og det vare jo meningen"
Tusinde takCarsten Lykke Sørensen