Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

sækkepibe, sækkepibemusik til konfirmation

 
Jeg har i årenes løb som sækkepibespiller spillet til en del konfirmationer. Normalt bliver jeg booket, fordi konfirmanden kan lide sækkepibemusik eller gerne vil lære at spille på sækkepiben. Andre gange bliver jeg booket som et sjovt og anderledes indslag til konfirmationsfesten. Jeg har altid oplevet, at både unge og ældre har været begejstrede for det unikke, overraskende og festlige indslag.
 

Bedre sent end aldrigJ Tusind tak for en utrolig festlig oplevelse du gav os til konfirmationsfesten i Bramming, en oplevelse vi aldrig vil glemme. Både konfirmanden, som er vild med sækkepibemusik og alle gæster både unge og gamle var meget begejstret for dit sækkepibespil og i det hel taget dit show. Line syntes, at det var rigtig sjovt, at prøve at spille på sækkepiben – noget hun stadig taler om. Vi elsker din musik og humor, og vil håbe vi ses igen engang   "
Bedste hilsener familie Uldall

 
På vegne af konfirmanden og alle gæsterne til konfirmationsfesten den 8. Maj 2009, vil jeg gerne takke dig for en forrygende festlig og flot oplevelse.

Du var – med den flotte sækkepibemusik og din fortælling og en smittende humor – med til at give os alle en spektakulær og unik oplevelse som vi aldrig glemmer. Det var godt gjort! "

God sommer, og de bedste hilsner!
Poul Søgren

 klik og læse flere kommenter om konfirmationer