Sækkepibe til konference

Konference, sækkepibe, sækkepibespillerHar du brug for god underholdning til konference så er et indslag til konference med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie et rigtig godt bud. Iklædt i kilt fuld skotsk galla uniform leverer Glen en autentisk og enestående oplevelse af sækkepiben , som altid leveres med den varme skotske humor og et glimt i øjet.
skotsk sækkepibespiller konferen

sækkepibe konference

 

Ring 6018 0147 for et

uforpligetende tilbud

 E-mail: glengillie@forum.dk 

 Klik her for kontaktformularen

 

Sækkepibespiller konference

sækkepibespiller tul konference, sækkepibe underholdningStår du og mangler et indslag til en konference kan et indslag til konferencen med en skotsk sækkepibespiller virkelig hjælpe med at tilføje lidt ekstra stemning og give konferencedeltagerne en oplevelse, som normalt kun opleves i Skotland. Glen har spillet mange til konferencer både i Danmark, Skotland og England. Til konference kan sækkepiben bruges som velkomst, som et underholdende indslag, at føre konferencedeltagerne til bords senere om aften, eller som overraskelsesmoment til at hjælpe afrunde dagens/weekendens konference. Glens bruger sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller til at sørge for at sækkepibeindslaget passes ind i konference og for at sørge for at konferencedeltagerne får et minde for livet. Læs lidt mere om Glen her.

Sækkepibe, sækkepibemusik til konference

"Tusinde tak for en rigtig go' musikalsk oplevelse i aftes . Du spiller sækkepibe kanon godt og det var dejligt med de friske indslag / historier under din optræden - GODT GÅET. Vi vil anbefale dig til en hver fest og håber vi snart kan opleve din optræden igen"
Mange glade hilsner Helle Olsen
 
"Alle Gæster var dybt fasineret af din fantastiske sækkepibemusik og din super morsomme underholdning. Dette vil der blive talt rigtig meget om og meget længe. Hvis nogen står og mangler underholdning  kan Glen's show anbefales med masser af stjerner og plusser. I vil ikke fortryde, hvis" I vælger ham.
Mikael Jensen Vejle