Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibe, sækkepibemusik til julefrokost

 
 Sækkepibe, sækkepibemusik- En autentisk og enestående overraskelse til julefrokost
 
Julen er en festlig årstid og et festligt indslag til julefrokosten skal naturligvis være både sjovt og underholdende. Hvorfor ikke ønske medarbejderne en glædelig jul med en helt autentisk og enestående optræden af den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie. Sækkepibe til julefrokost- en anderledes og enestående oplevelse.
 
Glen Ross Gillespie har optrådt til
julefrokoster rundt om i Danmark og vakt stor begejstring med hans helt anderledes og enestående blanding af velklingende sækkepibemusik, som altid leveres med den varme skotske humor, et glimt i øjet og Glens lune personlighed. For en helt autentisk sjov og underholdende oplevelse af sækkepiben til julefrokost kan Glens optræden varmt anbefales med en masse af plusser og stjerner.
 
 
 ” Tusinde tak for fantastisk underholdning, både Un som gammel var dybt fascineret af din sækkepibemusik og morede sig kosteligt over dine historier, så dette indslag vil der blive talt om længe!”
Tove m.Herning
 
Sækkepibemusik til julefrokost - lidt om showet.
 
Synet af en skotsk sækkepibespiller iklædt kilt og fuld galla uniform er et imponerende syn og som medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders Asscosiation sækkepibeorkester er medarbejderne garanteret et enestående og underholdende oplevelse. Glens blanding af festlige sækkepibemelodier blandet med små morsomme anekdoter og fortællinger er en unik og festlig blanding, som garanteret vil give medarbejderne en uforglemmelig oplevelse, som normalt kun opleves i Skotland.
Som del af hans helt enestående optræden organiserer Glen altid en lille overraskelseskonkurrence for medarbejderne eller ledelsen, som garanteret vil røre latter- musklerne og give sjove situationer og mange gode billeder.
 
 
1000 tak for et helt fantastisk indslag  alle var meget begejstret, for din sækkepibemusik, din humor og dit glimt i øjet. Helt igennem perfekt”.
Gert & Birte Østerlund, Horsens
 
Sækkepibespiller til julefrokost - om Glen
 
Glen har optrådt som sækkepibespiller i mange år både i Skotland, Danmark og det øvrige udland til mange forskellige arrangementstyper bl.a. julefrokoster, firmafester, privatfester og officielle begivenheder mm. Som skotsk sækkepibespiller er Glens erfaring med den skotske sækkepibe og sækkepibemusik en oplevelse i sig selv. Glen er aktiv studerende hos Skotlands ældste og mest prestigefyldte sækkepibeinstitution ”The College of Piping Glasgow”, hvor han fortsat henter inspiration til videreudvikling af sit sækkepibespil. Han er også medlem af Skotlands ” Piobaireachd Society” (sækkepibe klassisk musik) og Skotlands ”Clan Macpherson asscosiation”. Glen har spillet med Skotlands ”Massed Pipes & Drums” sammen med nogle af de bedste skotske militære sækkepibeorkestre i verden bl.a. til Dronning Elizabeths 60 års jubilæum i Perth Skotland. Glen har også spillet som solist til mange andre forskellige arrangementer i Skotland, Danmark og det øvrige udland bl.a. til officielle, privatfest, markedsføringsevents, store og små sportsbegivenheder og kulturelle begivenheder mm.
 
”Du var – med den flotte sækkepibemusik og din fortælling og en smittende humor – med til at give os alle en spektakulær og unik oplevelse som vi aldrig glemmer. Det var godt gjort”!
De bedste hilsner! Poul Søgren
 
Sækkepibe til julefrokost- et festligt indslag.
 
Som sækkepibespiller til julefrokoster i både firmaer og foreninger giver jeg altid en helt autentisk og unik optræden. Julefrokoster er ofte anderledes end andre arrangementstyper, og stemningen er som regel særlig festlig. Jeg sørger altid for, at gæsterne får en helt autentisk og unik oplevelse, som ikke blot drejer sig om fremragende sækkepibemusik, men også om underholdning, skotsk humor og laven sjov med gæsterne. Et sækkepibeindslag til julefrokost giver gæsterne og medarbejderne noget at snakke om længe.
 
 " Du var en af festens højdepunkter, dit sækkepibe indslag gav bare atmosfæren et superkick med din dejlig humor og dit charmerende smil og ikke mindst din pragtfulde originale sækkepibemusik, den fest vil gæsterne sent glemme og det var jo også meningen.
 Tusinde tak, and see you later another time " From your new freind of your collection. Carsten