Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibe, sækkepibemusik til jubilæum

 

Sækkepibe til Jubilæum.

Giv jubilaren og gæsterne en helt autentisk og enestående oplevelse med et festligt og anderledes festindslag. Den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie har siden sin ankomst til Danmark i 1996 underholdt til jubilæumsfester rundt omkring Danmark.

Glens autentiske og enestående blanding af velklyngende sækkepibemusik, blandet med små sjove anekdoter/fortællinger, som altid leveres med den varme skotske humor og Glens lun personlighed er været med til at give både gæsterne og jubilaren en autentisk festligt og mindeværdig oplevelse og hjælp gør festen til en uforglemmelig begivenhed. Ønsker du en oplevelse, der vil blive husket i lang tid kan Glens optræden varm anbefales.

 "Tusind tak for den uforglemmelige oplevelse det var at se og høre dig spille på sækkepibe til vort Sølvbryllup.
Alle gæster syntes det var en herlig (spektakulær) oplevelse".
Igen Glen,
Tusind tak,
Det var en oplevelse!
 

----------------------------------------------

Sækkepibe til Jubilæum- optræden
 Glen optræder altid i Skotlands fineste påklædning iklædt i kilt og fuld skots galluniform, som giver jubilaren og gæsterne en autentisk oplevelse, som kun opleves i Skotland. Glens varme humor og lun personlighed er altid med, som gør Glens optræden til en helt enestående kombination af fin sækkepibemusik og sjov. Glen ofte giver jubilaren mulighed for at prøve sækkepiben, dette giver normalt anledning til nogle sjove situationer og giver nogle gode billeder.  Mange har kommenteret at Glens optræden får hårene på nakken at rejse sig og mange har senere meddelt, at festindslaget løftede stemningen for resten af aftenen.
 

"Du var simpelthen fantastisk! Til min fars 70 års fødselsdag på Den Røde Okse spillede du, så et øje var tørt!!. Du ramte os alle - både med din sækkepibe spil og dig selv med din "snak til alle" - du var frisk!! Vi kan kun alle i den grad anbefale dig til alle, der holder at "piben"!

Helt igennem perfekt:)
susanne Rasmussen
 
------------------------------------------------------
 
 
Sækkepibe til Jubilæum - målgruppen.

Mange fejrer flere end et jubilæum i sin livstid f.eks. firmajubilæum, bryllupsjubilæum mm. Glen har underholdt til forskellige slags jubilæum i både Danmark, Skotland og det øvrige udland, og hans optræden har bred appel til alle aldersgrupper bortset børn.

 

Sækkepibe til Jubilæum- personligt underholdning

Glen sørger altid for, at sin optræden er rettet mod jubilaren for at giver både giveren og jubilaren en mindeværdig og personlig oplevelse. Glen er indforstået med, den store betydning et jubilæum og jubilæumsfesten har for både familie, venner og jubilaren. Derfor drøfter Glen ofte flere end engang aftens anledning med giveren for, at sørger for, at han kan gøre indslaget så personligt som muligt.

 

Sækkepibe til Jubilæum musikken.

Glen spiller en underholdende blanding af både sækkepibe klassiker blandet med moderne og festlige melodier, som virkelig viser, hvad en sækkepibe kan. Glen spiller stadigvæk i Skotland, når han er på hjemrejse hvert år og er medlem af Skotlands Argyll & Sutherland Highlanders sækkepibeorkestre, som er direkte tilknyttet regimentet. Han er også aktiv medlem ag Glasgows College og piping, Skotlands Clan Macpherson Association og Skotlands Piobaireachd Society (sækkepibe klassik musik). Glen har også konkurreret både på national og internationalt niveau, som både solo sækkepibespiller og med sækkepibeorkestre og har flere gange vundet præmier både som solist og med sækkeorkestrer.