sækkepibe generalforsamling

Sækkepibe til generalforsamling

Har du brug for god underholdning til generalforsamling så er et indslag til generalforsamling med den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie et rigtig godt bud. Iklædt i kilt og fuld skotsk galla uniform leverer Glen en autentisk og enestående oplevelse af sækkepiben , som altid leveres med den varme skotske humor og et glimt i øjet. Står du og mangler en unik og underholdende indslag til generealforsamling kan Glens optræden varmt anbefales!
 
 
 
 
 
Ring 6018 0147
for et uforpligetende tilbud
 
 
sækkepibespiller generalforsamli

Sækkepibespiller generalforsamling

Til generalforsamling kan sækkepiben bruges som velkomst, som et underholdende indslag, at føre generalforsamlingens deltager til bords, eller som overraskelsesmoment til at afslutte generalforsamlingen. Glens bruger sine mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller til at sørge for at sækkepibeindslaget passes ind i generalforsamlingen og for at sørge for at deltagerne til generalforsamlingen får en uforglemmelig oplevelse.

Sækkepibemusik generalforsamling

"Tusinde tak for en rigtig go' musikalsk oplevelse i aftes . Du spiller sækkepibe kanon godt og det var dejligt med de friske indslag / historier under din optræden - GODT GÅET. Vi vil anbefale dig til en hver fest og håber vi snart kan opleve din optræden igen"
Mange glade hilsner Helle Olsen
 
 
"Alle Gæster var dybt fasineret af din fantastiske sækkepibemusik og din super morsomme underholdning. Dette vil der blive talt rigtig meget om og meget længe. Hvis nogen står og mangler underholdning kan Glen's show anbefales med masser af stjerner og plusser. I vil ikke fortryde, hvis" I vælger ham. Mikael Jensen Vejle
 
generalforsamling underholdning