Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibe, sækkepibemusik til bryllup

 
 
sækkepibespiller bryllupTil bryllupper tilføjer sækkepiben med garanti en glædelig stemning samtidig med, at det giver selve begivenheden en ceremoniel karakter.

Jeg har med mine mange års erfaring, som sækkepibespiller spillet til mange bryllupper ikke kun i Skotland, men også rundt omkring i Danmark.

Sækkepiben kan anvendes både i kirken og udenfor. Men den kan også anvendes som indslag til aftens bryllupsfest, hvor jeg vil fokusere mere på selve underholdningen af gæster.

I Skotland er sækkepiben en tradition til bryllupper og festlig lejligheder, og vi ved nøjagtig, hvor og hvornår den skal anvendes for at opnå den bedste virkning.

Sækkepiben og den fulde gallauniformen er et pragtfuld oplevelse, men det kan også blive for dominerende, hvis der ikke er erfaring bag.

Jeg sørger altid for, at det er brudeparret, der er i centrum. Jeg glemmer aldrig, at jeg er der for at levere musik, farve, stemning, ceremoni og værdighed til dagen uden selv at stjæle billedet. Få et autentisk og uforglemmelig oplevelse til dit bryllup. 

 
 
Denne hilsen til dig,og mange tak for musikken d. 24.7. Først nu er brudeparret kommet sig efter dagen, og indtrykkende har lagt sig lidt. Men når de så ser billederne , bliver de meget rørt. Det blev vendens bedste bryllup, nøjagtigt som de havde ønsket sig dagen. 
Mvh. Hanne
 
Tusind tak for at du kom så hurtigt som du gjorder i lørsdags den.12/6-2010 til Lars og mit bryllup. Du var aftens højdepunkt, alle synes, at du var morsom og at du spillede rigtigt godt. Lars var rigtigt glad for sin gave og snakker stadigvæk om din sækkepibe."
Endnu engang mange tak Kærlig Hilsen Charlotte Jønson
 
"  Mange tak for en super oplevelse til vores venners bryllup i lørdags. Brudeparret og gæsterne synes det var fantastisk, så det var helt klart en succes og jeg vil anbefale dig videre. 
Mvh. Trine Pedersen & Co.
 
Hjertelig tak til dig for din medvirken ved Brylluppet lørdag d. 6-9-08 i Langesø skovkapel(Fyn).Jeg skal hilse fra gæster og Brudepar og sige at det var en utrolig stor og varm oplevelse at hører dig spille sækkepibe,så endnu en gang en stor tak til dig.  "

Med venlig Hilen
Børge Eggertsen
Tinglev


 
Mange millioner tak for den fantastiske præstation, som du leverede i Tommerup forsamlingshus til vores bryllup d.3 juni 2006. Det kom som en totalt uventet og meget glædelig overraskelse for mig, og ikke mindst flere af gæsterne, som har store minder fra rejser til Skotland. Ikke mindst mig selv, som har oplevet et tattoo i Varde i 1996 som deltager. Der er jo noget fantastisk over at høre 1000 musikere, hvoraf de 300-400 bestod af pipers ´n´drums. Du har med din skotske accent og charme givet mig og flere af vores gæster et minde for livet. Det skal du have stor tak for. Min familie og jeg skal nok sørge for, at du kommer lidt oftere til Fyn.

Kærlig Hilsen
Tina og Michael, Brylle
 
Til vores bryllupsfest havde jeg i al hemmelighed booket dig som gave til John. Og sikken en overraskelse for både gæster og ikke mindst John. Der blev fældet tårer, hujet og jublet...det var i det hele taget ret så overvældende.

 Den bedste gave jeg nogensinde har fået, var hans ord, og du er bare hammergo´ du forstår virkelig at få banket en stemning i vejret, og så er du jo både sjov, sød og charmerende.

Flere af gæsterne spurgte hvor jeg dog havde fundet dig henne? For de kendte også nogen der snart skulle have fest.. (så du får sikkert nok at se til i fremtiden
Tusinde tak for at have givet os et smukt og festligt evigt minde.

De bedste hilsner
Fra John og Gitte i Odense
 
Tusind tak for det virkelig flotte indslag. Alle gæsterne har talt så positivt om det skotske musikindslag og vi var selv helt rørte over den gode musik. Specielt min skotske far, Robert, har stadig armene i vejret over, hvilket festindslag vi fik. Tusind fordi du ville gøre det med så kort varsel. Det blev helt klart en lidt mere speciel bryllupsfest af det. Vi vil anbefale dig for vore venner;)

MVH

Vickie Hanna Køllgaard og Simon Peter Køllgaard.