Sækkepibe, sækkepibemusik til reception
 
Der findes ikke en bedre måde at byde velkommen til gæsterne, på reception, end lyden af sækkepiben. Den skotske sækkepibespiller har vagt begejstring rundt omkring Danmark med sin autentisk og enestående optræd, som normalt kun opleves i Skotland. Sækkepibe,
 
Sækkepibemusik til reception - optræd
 
Glen optræder altid iklædt i kilt og fuld skotsk galla uniform, som er en garanteret hit, når det drejer sig om underholdning / sækkepibe til reception. Lyden af sækkepiben med en skotsk sækkepibespiller giver receptionen et helt specielt præg, som giver både gæsterne og hovedpersonen en mindelsesværdi oplevelse. Glens mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller i både Skotland, Danmark og det øvrige udland gør Glen i stand til at levere et gennemgående underholdende og professionelt optræd. Glens velklynkende sækkepibemusik til reception leveres altid med den varme skotske humor og et glimt i øjet. Et sækkepibe indslag til reception kan også give anledning til nogle sjove situationer og mange gode billeder.
 
Sækkepibe til reception arrangementstyper
 
Selvom sækkepiben er et alle tiders indslag til reception kan den også anvendes som velkomst, hvor gæsterne bydes velkomst med sækkepibemusik, når de ankommer. Samlingen kan også spilles til bords og sækkepiben er også perfekt egnet til præmie/gave overrækkelse. Om receptionen er et mere officielle anledning eller receptionen er til en privat anledning er man altid garanteret, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse.
Skotsk sækkepibespiller Glen Ross Gillespie
 
 Ring 6018 0147 for
 et uforpligetende tilbud