Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

sækkepibe, sækkepibemusik privatfest

 

Jeg spiller til mange forskellige private  fester både i Skotland og rundt omkring i Danmark. Privatfesterne har været varierende i både størrelse og type fra slotte og herregårde til forsamlingshuse, restauranter og i folks eget hjem.

Jeg spiller til næsten alle slags fester bl.a. fødselsdage, jubilæum, bryllupper, konfirmationer osv. Jeg oplever at såvel unge som ældre har været meget begejstrede for det som regel overraskende indslag.

Jeg har et bredt repertoire af melodier både festlige, kendte, moderne og klassikere, som passer til enhver lejlighed og ethvert publikum. Jeg optræder altid iklædt fuld gallauniform, hvilket giver en autentisk oplevelse, som normalt kun oplever i Skotland.

Med mine mange års erfaring som sækkepibespiller får jeg næsten med det samme en fornemmelse af, hvilken type publikum, jeg spiller for og tilpasser underholdningen til publikummet. Jeg morer mig lige så meget som gæsterne og blander sækkepibespillet med den særlige lune skotske humor, som giver indslaget et personligt og uforglemmeligt præg.

 
 " Tusind tak for den fasinerende, fantastiske, musikalske og morsomme underholdning til min mand Mikaels 40 års fødselsdag den 29. oktber 2010 i Krystalpakladset i Bredballe i Vejle.
Alle Gæster var dybt fasineret af din fantastiske sækkepibemusik og din super morsomme underholdning.
Dette vil der blive talt rigtig meget om og meget længe.
Hvis nogen står og mangler underholdning til en fest, kan Glen's show anbefales med masser af stjerner og plusser. I vil ikke fortryde, hvis I vælger ham.   "
Helle og Mikael Jensen Vejle

 " Min kone, fik en fantastisk positiv oplevelse ved hendes 60 års dag forleden. Dette skyldes ene og alene dig og den charmerende og musikalske måde, som du håndterede fødselaren og de festglade gæster på. Herlig lun og lidt underspillet humor, hvor du både tager gas på dig selv og samtidigt med stor værdighed præsenterer den skotske musik. Og det hele doseret lige tilpas  -ikke for lidt, ikke for meget. "
Sådan!
Tak herfra!
Knud Jespersen
Århus

" Tusind gange tak for en kanon oplevelse til Grethe og Haralds guldbryllup i Grundfør forsamlingshus søndag d. 27-07-2008 . Ikke et øje var tørt da du med din flotte entre og suveræne humor førte selskabet igennem et fantastisk sækkepibe show , en mindeværdig og uforglemmelig oplevelse for alle ..
Takker endnu engang og håber vi ses igen. "

Mange hilsener fra Kirsten og Carsten Annesen