Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibe, sækkepibemusik fødselsdag

Et indslag en skotsk sækkepibespiller til en fødselsdagfest er en sjov, festlig og underholdende måde at give festen et ekstra løft. Jeg har spillet til mange fødselsdag for både unge og ældre. Min blanding af professionelt leveret sækkepibespil, og den varme skotske humor tilpasset fødselaren er med til at gøre festen til noget særligt og giver både fødselaren og gæsterne en autentisk, unik og uforglemmelig oplevelse.
 
 
"  Du var festens højdepunkt, da du spillede sækkepibe og underholdt ved min fars 70 års fødselsdagsfest den 12. marts 2011.
Der skal en del til at imponere min far, men jeg skal lige love for, at din optræden for ham overgik alles forventninger, og jeg har sjældent set min far så glad for en underholdning, og han har takket flere gange for din flotte og levende underholdning, der i den grad lige var noget for ham. 
"
Tusind tak og hilsen fra Winnie Lysholt, Middelfart
 
 
"  Ttusinde tak for fantastisk underholdning til min fars 70 års fødselsdag den 16. oktober 2010 i Durup hallen. Ung som gammel var dybt fascineret af din sækkepibemusik og morede sig kosteligt over dine historier, så dette indslag vil der blive talt om længe!  "
Hilsen fra René Jensen/Alice Kristensen
 
"  Mange tak for en uforglemmelig oplevelse som rørte vores Far/Svigerfar lige ind i hjertet, du må love at du aldrig fraligger dig din Skotske accent og humør, som var med til at gøre aftenen unik, og meget underholdende. Super præstation. Tak for det.