Galleri / Sækkepibe blog
 

Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibe blog

sækkepibe , sækkepibemusik, sækkepibespillerDet er kun fantasien, der sætter grænser” når det drejer sig om hvad en sækkepibe kan anvendes til. Glen Ross Gillespie en skotsk sækkepibespiller fra Glasgow, der er dansk gift og bor i Danmark, har spillet sækkepibe i både Danmark, Skotland og det øvrige udland siden hans ankomst til Danmark for 14 år siden.

Glen har spillet sækkepibe solo til næsten alle  arrangementstyper man kan forestille sig, heriblandt  fødselsdage, bryllupper, begravelser, reception, mindehøjetideligheder, optog mfl. samt konkurrencer, Glen spiller også med Syd og Sønderjylland Politi korps orkester.

Glen mener “at det kun er fantasien, der sætter grænser”. Hans blanding af Velklynkende sækkepibemusik, som er en blanding af både moderne og traditionelle melodier spillet i en række af forskellige stilarter, og den varme skotske humor er et miks, som har vakt stor begejstring over hele Danmark og i udlandet.

Selvom Glen bor i Danmark har han stadigvæk nære forbindelser til sine skotske rødder og kalenderen er altid fyldt med arrangementer når han tager tilbage til sit hjemland på ferie. Glen er desuden medlem af “The Argyll and Sutherland Highlanders Association sækkepibeorkester”, “The College of Piping” i Glasgow, Skotlands “Piobaireachd Society” (klassisk musik indenfor sækkepibemusikken) og “The Clan Macpherson Association”. Så der er rigeligt at se til mens han er på rundtur i Skotland med sin familie.

Glen Ross Gillespie forklarer, at hvad enten sækkepiben skal anvendes til en uformel fest eller under en mere officiel anledning kan han med sine mange års erfaring som sækkepibespiller i både Danmark, Skotland og det øvrige udland med sikkerhed tilføje noget helt specielt til alle slags arrangementer.