Kontakt Glen

 Mob: 6018 0147
 E-mail: skotten11@gmail.com 
 
Eller benyt dig af kontakt-
formularen under fanen kontakt
 

Sækkepibe

 
sækkepibe, sækkepibespiller, sækkepibemusikStår du og mangler et indslag til en særlig anledning? Giv dine gæster en autentisk og enestående oplevelse af sækkepiben.

Glen Ross Gillespie den skotske sækkepibespiller fra Glasgow har siden sin ankomst til Danmark i 1996 spillet sækkepibe til næsten enhver arrangementstype, man kan forestille sig, både i Skotland, Danmark og det øvrige udland.

Sækkepiben-Sækkepibespilleren
Glen optræder altid i Skotlands fineste påklædning iført i kilt og fuld skotsk galla uniform. Glens enestående blanding af sækkespil og små anekdoter er en god miks, som altid leveres med den varme skotske humor, som har vakt begejstring hos publikum rundt omkring i Danmark og i udland. .
 
Sækkepibespil-sækkepibemelodier
Glen spiller den perfekte blanding af traditionielle kendte sækkepibemelodier og sækkepibeklassiker, blandet med nogle moderne festlige sækkepibemelodier, spillet i en hel række forskellige stilarter, som virkelig viser, hvad en sækkepibe kan.
 
 
 Sækkepiben- sækkepibemusik
 
Mange kender sækkepiben fra det skotske militær, men instrumentet har dybe rødder i den skotske historie og kultur i det hele taget.I århundreder har skotterne brugt sækkepibe til at fejre bryllupper med, til at føre krig med, til at begrave de døde med, og til at huske deres faldne med - og vigtigst af alt til at feste, fejre og danse til.Sækkepiben og de historier, der knytter sig til den, giver en helt speciel festlig stemning og efterlader publikum med en uforglemmelig oplevelse. Samtidig kan sækkepibe til det mere formelle arrangement tilføje en værdig og ceremoniel stemning.
 
Sækkepibe- Glen i Skotland
 
Selvom Glen er danskgift og bor i Danmark har han aldrig mistet kontakt med sine skotske rødder og spiller sækkepibe til forskellige sækkepibe arrangementer, mens han er hjemme i Skotland. Glen er også aktiv medlem af nogle af Skotlands mest prestigious sækkepibe institutioner og organisationer. Glen er aktiv studerende på "Glasgows college of piping" (en af Skotlands ældest og mest prestigious sækkepibe institutioner), Han er også medlem af Skotlands "piobaireachd society" (sækkepibe klassiskmusik), Han er også medlem af "The Argyll & Sutherland Highlanders Association pipeband", og Skotlands "Clan Macpherson Association".
  
 
Sækkepiben
 
 
Glens mange års erfaring som skotsk sækkepibespiller udnyttes til sin fuld potentiel. Glen spiller på den traditionielle skotske sækkepibe og anvender aldrig syntetiske dele i sin sækkepibe. Den traditionelle skotske sækkepibe lavet af kun organiske materialer giver en mere romantisk og behagelig tone, men er sværer at håndtere som instrument. Sækkepibens toner  er varmere, blødere og meget mere afrundet.
 
 
 Se billedgalleriet for nogle af de forskellige arrangementstyper, jeg har spillet til og læs i gæstebogen, hvordan andre har oplevet mit optræden.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen, og du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak eller tilbud:)